Missie

Inspiration4You staat voor een team van betrokken en zeer ervaren trainers, coaches en rollenspel-acteurs. Wij willen met bedrijven samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Het inspireren van individuen, teams en organisaties om hun dromen, ambities en doelen te realiseren is onze ambitie. Investeren in de persoonlijke groei en welzijn van alle medewerkers is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Inspiration4You wil een bijdrage leveren aan een betere en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen floreert.

Mede in dit kader steunt Inspiration4You Cunina

Onze co-inspirators

Sarie Leroy _ certified coach

Sarie Leroy

Empathisch, resultaatgericht, internationaal

 • + 32 494 56 72 45

Sarie heeft een passie voor communicatie, interpersoonlijke relaties en diversiteit. Dat blijkt ook uit haar aanpak, waarbij ze steeds respectvol, doch resultaatgericht aan het werk gaat met iedereen. Verder put ze uit 20 jaar internationale business ervaring die ze graag inzet om iedereen die ze begeleidt te doen groeien als leidinggevende, en als persoon in het algemeen. Voor wie openstaat voor constructieve feedback, en graag wil leren hoe je uit elke interactie het meeste kan halen, is Sarie de aangewezen persoon.

Theo-Hamaekers

Theo Hamaekers

Enthousiast, betrokken,
verbinder

 • +32 475 45 04 64

Met Theo als partner heb je de garantie op een persoonsgerichte, dynamische en warme aanpak. Hij vertrekt steeds van het individu. Hij laat je inzien waar je talenten liggen en hoe je deze voor jezelf op de best mogelijke manier kan inzetten. Hij zorgt voor een warme en veilige omgeving waar je echt jezelf kunt zijn. Op een laagdrempelige en vooral leuke manier laat Theo je inzien hoe bepaalde processen en dynamieken werken

Gabor Heeffer

Gabor Heeffer

Empathisch, doelgericht,
voortschrijdend inzicht

 • 1966 – 2023

Gabor was mede grondlegger van Inspiration4You in zijn huidige vorm. Gabor was een trainer/coach die iedereen naar een hoger plan wou trekken. Op zeer toegankelijke wijze wist Gabor bij mensen de “onderstroom” aan te raken, daarbij subtiel gebruik makend van enkele theoretische modellen. Er ontstond snel een open sfeer in de groep, waardoor iedereen echt zichzelf kon zijn en daarmee zichzelf en vervolgens het team verder ontwikkelde. Een traject met Gabor was een cadeau voor ieders persoonlijke ontwikkeling. In 2023 overleed hij na een korte, erg onverwachte ziekte.
Zijn voortschrijdend inzicht en zijn inspiratie blijven ook vandaag nog belangrijk voor Inspiration4You.

Vérinique Bievez

Véronique Biévez

Positief, dynamisch, resultaatgericht

 • +32 4 95 23 38 08

Véronique is een trainster, coach en bovenal inspirator. Met haar passie voor het ontwikkelen van het potentieel in mensen individueel en teams, streeft ze steeds naar de meest efficiënte weg om deze ontwikkeling te realiseren.
Ze heeft heel veel ervaring in zowel de profit als de non-profit wereld, en kent als geen ander de verschillen hiertussen. Ze deelt graag haar, meer dan 20 jaar, ervaring in leidinggevende functies in de marketing, het onderwijs en de medische wereld.

Voor persoonlijke groei op een lichte, doch diepe, en steeds positieve manier, is Véronique de juiste persoon.

Steve Leroy

Authentiek, open-minded en mensgericht

 • +33 7 64 28 23 11

Steve houdt ervan om te ontdekken wat elk individu uniek maakt, en om eenieder te ondersteunen bij het uittekenen van hun eigen pad naar professionele voldoening en persoonlijk geluk. Hij boezemt makkelijk vertrouwen in door zijn authenticiteit, transparantie, empathie, en communicatievaardigheden. Hij bouwt hiervoor op meer dan twintig jaar ervaring als succesvolle leidinggevende in multinationals. Hij staat bekend voor zijn zin voor diplomatie en pedagogie, die hij toepast in eender welk gesprek, terwijl hij tegelijkertijd zijn gesprekspartner inspireert. Als jouw traject uitdagingen omvat omwille van bijvoorbeeld ambitieuze doelstellingen, leiderschap, verschillende culturen, bedrijfscultuur of emoties, dan staat Steve klaar om je daarbij te begeleiden.

Laurent De Smet

Laurent De Smet

Dynamisch, motiverend en humor

 • + 32 495 28 27 12

Sinds 2008 stelt Laurent zijn passie voor menselijke relaties, motivatie en groepsdynamiek ten dienste van de sales- en management professionals door levendige en dynamische trainingen te geven, waarbij humor en permanente interactie met zijn deelnemers centraal staan. Vanuit zijn overtuiging dat kennis niet per definitie kunde met zich meebrengt, maakt Laurent van elk van zijn trainingssessies een sterk moment van bewustwording. Hij zorgt er steeds weer voor dat zijn deelnemers de inhoud die hen wordt aangeboden resulteert in een onweerstaanbare wens om deze te gaan gebruiken, te testen, tot leven te brengen! Kortom, Laurent zijn taak is vooral om ervoor te zorgen dat jij evenveel van jouw job gaat genieten als hij van de zijne.

Dave Nauwelaerts

Dave Nauwelaerts

Enthousiasme, connecterend, ernstige humor

 • +32 495 26 19 26

Met zijn oeverloos enthousiasme creëert Dave een ontspannen, veilige en inspirerende setting waarbij deelnemers inzichten verwerven in hun eigen manier van communiceren en hoe deze te verbeteren middels haalbare doelen.

Dit doet hij zowel in zijn rol als trainingsacteur, als facilitator/coach en als trainer, en dat al meer dan 20 jaar.  Hierbij zijn voor hem ernst en humor communicerende vaten die hij graag inzet om elke deelnemer de nodige handvaten aan te reiken waarmee ze direct in de praktijk aan de slag kunnen.  De focus op een authentieke connectie is steeds een constante en onontbeerlijk om tot groei te komen.  En groeien doen we allemaal graag.

Cynthia Seriese

Cynthia Seriese

Empathisch, verbindend,
open en toegewijd

 • +31 6 14 65 44 33

Als voormalig topturnster weet Cynthia als geen ander hoe het is om op hoog niveau te presteren. In haar verdere loopbaan als leidinggevende bij grote ketens heeft ze veel bereikt met haar doorzettingsvermogen en passie voor resultaat.
Nu traint/coacht ze graag jou en/of jouw team om weer te gaan geloven in je eigen talenten en dat van elkaar. Haar empathische benadering zorgt voor een open omgeving waarin iedereen op zijn eigen manier het beste uit zichzelf haalt. Cynthia is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en groepsdynamiek.

Solange Bartok

Solange Bartok

Harmonisator, initiatiefrijk,
vertrouweling

 • +32 477 72 27 67

Solange faciliteert vanuit hart en ziel al meer dan 30 jaar kantelmomenten en overgangsfasen bij teams, organisaties en individuen.  Zij weet de essentie aan te stippen en de communicatie positief, luchtig en zeer ‘to the point’ te houden.  ‘Problemen’ benadert zij als ‘stapstenen’ naar een volgend level.

Als vertrouwenspersoon weet zij via haar hooggevoeligheid (HSP) interne spanningen subtiel aan de oppervlakte te krijgen, bespreekbaar te maken en discreet op maat te harmoniseren.

Indien gewenst verweeft zij via -Equine assisted coaching- naadloos de ‘wijsheid van de kudde’ of het individuele paard doorheen datgene wat zich spontaan aandient in groei-trajecten.

Peter Koekkoek

Resultaatgericht, humor,
direct

 • +32 475 95 51 39

Peter is een dynamische trainer-coach met een aanstekelijke dosis enthousiasme, humor en een positieve mindset. Dankzij een indrukwekkende 20 jaar als leidinggevende bij vooraanstaande retailbedrijven, heeft Peter een rugzak vol praktische kennis en ervaring die hij graag deelt met anderen.

Zijn passie ligt in het ontplooien van medewerkers, het transformeren van een groep mensen naar een naadloos samenwerkend team en mensen begeleiden om het uiterste uit zichzelf te halen.

Zijn rijke ervaring, gecombineerd met zijn opleiding toegepaste psychologie laten hem toe om theoretische kennis over gedragspatronen om te zetten in de professionele praktijk.

Peter is allesbehalve een doorsnee coach. Zijn stijl is rechtdoorzee en doelgericht. Verwacht dan ook geen wollige adviezen, maar eerlijkheid en authenticiteit.

Laat Peter, gewapend met kennis, ervaring en een flinke dosis positieve energie, je begeleiden op een reis naar zelfontdekking.

De waarden die ons sturen in wie we zijn en wat we doen zijn respect, vertrouwen en een open en kritische geest

Onze waarden

Wij willen mensen samenbrengen en verbinden. Leren van elkaar, en elkaar inspireren. Wij zien verscheidenheid in mening en visie als een enorme rijkdom en bron van inspiratie. Vanuit die visie zien wij onszelf, en iedereen die we ontmoeten als een “co-inspirator”.

Investeren in de persoonlijke groei van jezelf, en de mensen om je heen, zien wij dan ook als de beste investering ooit. Met elkaar ontdekken we je behoeften en kijken we hoe we er samen impact op kunnen hebben.

Onze partners

 • NCOI

 • Routs Laeven

 • weSenseatwork

 • Michael Portzky – klinisch psycholoog

 • Trainingsacteurs: o.a. Stef Goossens: Kees Hartveldt, Christophe Stienlet,..

 • Bert Knaepen (De Vrolijkenood) – Djembe coach

Onze tevreden klanten

… en nog vele klanten uit het MBK en KMO’s