Missie

Inspiration4You staat voor een team van betrokken en zeer ervaren trainers, coaches en rollenspel-acteurs. Wij willen met bedrijven samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Het inspireren van individuen, teams en organisaties om hun dromen, ambities en doelen te realiseren is onze ambitie. Investeren in de persoonlijke groei en welzijn van alle medewerkers is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Inspiration4You wil een bijdrage leveren aan een betere en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen floreert.

Mede in dit kader steunt Inspiration4You Cunina

Onze co-inspirators

Sarie Leroy _ certified coach

Sarie Leroy

Empathisch, resultaatgericht, internationaal

 • + 32 494 56 72 45

Sarie heeft een passie voor communicatie, interpersoonlijke relaties en diversiteit. Dat blijkt ook uit haar aanpak, waarbij ze steeds respectvol, doch resultaatgericht aan het werk gaat met iedereen. Verder put ze uit 20 jaar internationale business ervaring die ze graag inzet om iedereen die ze begeleidt te doen groeien als leidinggevende, en als persoon in het algemeen. Voor wie openstaat voor constructieve feedback, en graag wil leren hoe je uit elke interactie het meeste kan halen, is Sarie de aangewezen persoon.

Theo-Hamaekers

Theo Hamaekers

Enthousiast, betrokken,
verbinder

 • +32 475 45 04 64

Met Theo als partner heb je de garantie op een persoonsgerichte, dynamische en warme aanpak. Hij vertrekt steeds van het individu. Hij laat je inzien waar je talenten liggen en hoe je deze voor jezelf op de best mogelijke manier kan inzetten. Hij zorgt voor een warme en veilige omgeving waar je echt jezelf kunt zijn. Op een laagdrempelige en vooral leuke manier laat Theo je inzien hoe bepaalde processen en dynamieken werken

Gabor Heeffer

Gabor Heeffer

Empathisch, doelgericht,
voortschrijdend inzicht

 • +31 6 52 62 17 51

Gabor is een trainer/coach die iedereen naar een hoger plan wil trekken. Op zeer toegankelijke wijze weet Gabor bij mensen de “onderstroom” aan te raken, daarbij subtiel gebruik makend van enkele theoretische modellen. Er ontstaat snel een open sfeer in de groep, waardoor iedereen echt zichzelf kan zijn en daarmee zichzelf en vervolgens het team verder ontwikkelt. Een traject met Gabor is een cadeau voor ieders persoonlijke ontwikkeling.

Nino Jacobs

Niño Jacobs

Rust, Vertrouwen
en Humor

 • +31 6 40 95 74 61

Niño is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Waarom doe je wat je doet? Wat is de impact daarvan op de ander? En is dat ook de impact die je wilt hebben? Nino blinkt uit in directe interventies, reflectie en het vergroten van bewustwording van het eigen gedrag. Om daarna deze inzichten te vertalen naar concrete acties. Geen trucjes, maar werken aan duurzame verandering. Impactvolle leiderschapsprogramma’s ontwikkelen gaat hem gemakkelijk af, en zijn (doorleefde) ervaringen, opleidingen en kennis dienen als inspiratiebron. Geroemd wordt hij om zijn rust en vertrouwen waardoor mensen ruimte ervaren om hun ontwikkeling écht aan te gaan.

Cynthia Seriese

Cynthia Seriese

Empathisch, verbindend,
open en toegewijd

 • +31 6 14 65 44 33

Als voormalig topturnster weet Cynthia als geen ander hoe het is om op hoog niveau te presteren. In haar verdere loopbaan als leidinggevende bij grote ketens heeft ze veel bereikt met haar doorzettingsvermogen en passie voor resultaat.
Nu traint/coacht ze graag jou en/of jouw team om weer te gaan geloven in je eigen talenten en dat van elkaar. Haar empathische benadering zorgt voor een open omgeving waarin iedereen op zijn eigen manier het beste uit zichzelf haalt. Cynthia is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en groepsdynamiek.

Vérinique Bievez

Véronique Biévez

Positief, dynamisch, resultaatgericht

 • +32 4 95 23 38 08

Véronique is een trainster, coach en bovenal inspirator. Met haar passie voor het ontwikkelen van het potentieel in mensen individueel en teams, streeft ze steeds naar de meest efficiënte weg om deze ontwikkeling te realiseren.
Ze heeft heel veel ervaring in zowel de profit als de non-profit wereld, en kent als geen ander de verschillen hiertussen. Ze deelt graag haar, meer dan 20 jaar, ervaring in leidinggevende functies in de marketing, het onderwijs en de medische wereld.

Voor persoonlijke groei op een lichte, doch diepe, en steeds positieve manier, is Véronique de juiste persoon.

De waarden die ons sturen in wie we zijn en wat we doen zijn respect, vertrouwen en een open en kritische geest

Onze waarden

Wij willen mensen samenbrengen en verbinden. Leren van elkaar, en elkaar inspireren. Wij zien verscheidenheid in mening en visie als een enorme rijkdom en bron van inspiratie. Vanuit die visie zien wij onszelf, en iedereen die we ontmoeten als een “co-inspirator”.

Investeren in de persoonlijke groei van jezelf, en de mensen om je heen, zien wij dan ook als de beste investering ooit. Met elkaar ontdekken we je behoeften en kijken we hoe we er samen impact op kunnen hebben.

Ik wil graag meer informatie

Onze partners

 • NCOI

 • Routs Laeven

 • weSenseatwork

 • Michael Portzky – klinisch psycholoog

 • Trainingsacteurs: o.a. Stef Goossens: Kees Hartveldt, Christophe Stienlet,..

 • Bert Knaepen (De Vrolijkenood) – Djembe coach

Onze tevreden klanten

… en nog vele klanten uit het MBK en KMO’s